Het creëren van waarde voor klanten eerst is de enige manier om te bereiken zelf-met een waarde van. Wij verheugen ons op het samenwerken met u! 

Thuis Over ons

Dienst

Certifications
Van goede kwaliteit niet geweven zak die machine maken voor verkoop
Van goede kwaliteit niet geweven zak die machine maken voor verkoop
Customers Reviews
Hun machineprestaties zijn zeer goed. I zeer gelukkig kan met dit bedrijf samenwerken, is hun latere dienst snel en zeer professioneel.

—— Mahendra Sharma

Ik ben online Chatten Nu

Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd
Fabriek Kantoor Hal Kantoor workshop workshop test

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OUNUO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 8 millons-10millions
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Ons bedrijf is een uitvoerig bedrijf. om economischer te creëren en de éénfasige dienst aan te bieden, verzamelen wij al kennis en van middelen voorzien om onze klanten met volledige oplossing in de niet-geweven industrie te onderhouden die in ons gebied, met inbegrip van de niet-geweven productielijn, niet-geweven zak machine en niet-geweven drukmachine maakt, en wij hadden hen aan over de hele wereld in de afgelopen jaren uitgevoerd. 

Wij hebben ISO9001 overgegaan: de kwaliteits gediplomeerd systeem van 2008 en Ce-veiligheids gediplomeerd systeem. Met rijke technologie en hoofdmiddel, besteden wij hoge aandacht aan de nieuw productinnovatie. Elk jaar hebben wij minstens één nieuwe ontwerpmachine. 

Het creëren van waarde voor klanten eerst is de enige manier om te bereiken zelf-met een waarde van. Wij verheugen ons op het samenwerken met u! 

Ons sterker en professioneel verkoopteam zal uw inleiding van de detailsmachine verstrekken.

 

Volgens elk klanten verschillend verzoek, verstrekken wij individuation en specialisatiemachineoplossing. Zorg ervoor u minder geld, besteedt om kwaliteit en geschikte machine te krijgen.


Om elke klant met 100% vertrouwen en hartstocht te dienen.

 

Contactgegevens
Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Sara

Tel.: 86-577-63708850

Fax: 86-577-58129959

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)