Het creëren van waarde voor klanten eerst is de enige manier om te bereiken zelf-met een waarde van. Wij verheugen ons op het samenwerken met u! 

Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit niet geweven zak die machine maken voor verkoop
Van goede kwaliteit niet geweven zak die machine maken voor verkoop
Customers Reviews
Hun machineprestaties zijn zeer goed. I zeer gelukkig kan met dit bedrijf samenwerken, is hun latere dienst snel en zeer professioneel.

—— Mahendra Sharma

Ik ben online Chatten Nu

Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd
Fabriek Kantoor Hal Kantoor workshop workshop test

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OUNUO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 8 millons-10millions
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Ongeveer Ounuo 
In 2004, begon Ounuo verpakkende machines te vervaardigen en de verkoop, tijdens de 7 jaar van ontwikkeling, begon aan onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, onafhankelijke onafhankelijk en heeft onafhankelijk de uitvoerbeheer; Nu werken wij met de bedrijf wal-markt, de poema, ALOD, evenals de Groep van China top 10 wijn samen; Onze jaarlijkse uitvoer naar $5 miljoen. 

 

Maandelijkse productie van 30 reeksen 
De Ounuomachines hebben een gebied van 8000 vierkante meters, werknemers op het werk 130, hebben wij vier productielijnen in totaal, dat in niet geweven zak wordt verdeeld makend machinelijn, de zachte lijn van de handvat verzegelende machine, de machinelijn van de flexodruk, document de lijn van de kopmachine; Wijze van het gebruiks voert ERP geavanceerde beheer, gestandaardiseerde productie uit, stroomlijnt productie en bereikt de gegroepeerde productie, zak makend tot machine maandelijkse productie 30-40 reeksen, verkort de handvatmachine 60sets, de machine van de flexodruk 20sets, document kopmachine 50 reeksen, om onze levertijd te verzekeren zeer binnen 15 werkdagen. 

 

De kwaliteit en de dienst 
Momenteel hebben wij niet geweven zak makend tot machine onafhankelijk onderzoek en de ontwikkelingstechnologie, met inbegrip van ultrasoon, gebruikt het Duitse schakelschemaontwerp, Japanse elektronikavervangstukken, wordt onze kerntechnologie, werken onze producten om de drie maanden, in de Arbeid bij, heeft de verrichting, kwaliteit, mechanische verschijning, veiligheidslijn een goodlstijging, creeert de grootste waarde voor onze customers.creative als ons nieuw bloed, ontwerpen wij uit het automatische vouwen, automatische handvattechnologie met succes, verminderen 25% productiekost en arbeid. 
Tegelijkertijd hebben wij niet geweven complex materiaal, vermindert het zeer klant 30% van de het kopen tijd en de tijdkosten, verminderden ook het probleem van de cliënt na-dienst. 
Wij hebben 10 leden voor QC het teamwerk, van aankoopdelen, opbrengsmachine, productie, en testmachine. Verzeker onze machine klaar om te gebruiken na aankomt uw plaats kan. 
Wij hebben team nemen 10 van de naverkoopdienst ingenieurs, die van vijf speciaal verantwoordelijk voor de buitenlandse naverkoopdienst zijn, de 1 tot 1 dienst, de ontvangen klant mechanisch binnen een week onze engineerl aankomt, om technische ondersteuning en opleiding te verstrekken zal zijn 

 

2015 wij hier

Contactgegevens
Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Sara

Tel.: 86-577-63708850

Fax: 86-577-58129959

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)